KAPCSOLAT

Elérhetőségeink

+36 70 727-2121
info kukac butorszakerto.hu

Látogass el hozzánk

H-9791 Torony, 1/B hrsz.
 

Bemutatkozás

Makoveczék által tervezett épületben újonnan nyílt bútorstúdiónk Szombathely mellett, Toronyban, 450 m2-es bemutatóteremmel várja az érdeklődőket, ahol általunk tervezett és gyártott konyhákat, fürdőszobákat, tálaló-ebédlő sarkot, gyerek- és hálószoba koncepciókat, mosókonyhát állítottunk ki. Nem csak az anyagválasztás terén nyújtunk kivételes minőséget megrendelőinknek, hanem a beépített vasalatok, és a kapcsolódó megoldások terén is.

 
Egyik célunk egy olyan lakberendezői-belsőépítész kör kialakítása, akikkel közösen tudunk megvalósítani nagyobb projekteket, mivel bútorstúdiónk mögött két jelentős méretű cég áll: a Csercsics Faipari Kft. és a Dömötör Bútor Kft., összesen 90 fős létszámmal, komoly gyártói kapacitással. Előbbi mint alapanyag-beszállító, utóbbi, mint szakmai/szerelő csapat segíti munkánkat.


Természetesen bemutatótermünkben várjuk a lakossági ügyfeleket is, akiket ellátunk hasznos tanácsokkal, ismeretekkel, valamint segítünk megtervezni számukra megálmodott bútoraikat, majd azokat igény szerint le is gyártjuk.
 

A csapatunkról:

Csercsics Balázs: Szüleim révén 1989 óta vagyok jelen a faiparban, a technikum elvégzése után Sopronban folytattam tanulmányaimat a Faipari Egyetemen, majd 2007-ben álltam munkába a Csercsics Faipari Kft.-ben. Az évek alatt voltam üzletkötő, beszerzésvezető, üzemvezető, projekt manager, majd a generációváltás után húgommal a cég tulajdonosai lettünk.
A hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat is felhasználva vágtam bele ebbe az új vállalkozásba, én lettem a Bútorszakértő Kft. ügyvezetője és nyitottuk meg a Kör Bútorstúdiót, ahol a Csercsics Faipari Kft. által is gyártott termékeket mutatjuk be és értékesítjük.
 
Ákossal már sok éve dolgozunk közös projekteken, így kialakult az egymás iránti bizalom, Sándor pedig szakközépiskolától fogva osztálytársam és barátom. Úgy gondolom, hogy az a tudás, ami hármunk mögött áll, országos szinten is egyedülálló.
 
Rendszeresen látogatom a külföldi vásárokat, hogy minden újdonságot megismerjek és azokat szükség esetén beszerezzem, felhasználjam. A bemutatótermünk jelentős részét én terveztem meg, mert régi hobbim a bútorok tervezése: közel ezer tervem készült már, melyek jelentős hányada meg is valósult.

Dömötör Ákos
: 1995-ben végeztem, Balázs édesapja, Csercsics Antal volt a mesterem. Azóta a faiparban dolgozom, mint asztalos, sok szegmensét megismertem a szakmának, egészen a faanyag feldolgozásától a kész termék gyártásáig, CNC-megmunkálástól a gyártástechnológiáig minden területen járatos vagyok.

A Dömötör Bútor Kft. tulajdonosaként én biztosítom a Bútorszakértő Kft. szakmai hátterét és 50%-os tulajdonos is vagyok a cégben.

A géppark és a technológiai fejlesztés folyamatos az üzemben, emellett az asztalosaim képzésére is jelentős hangsúlyt fektetek.
 Bukits Sándor: a Faipari Technikum után a Soproni Egyetemet is elvégeztem, faipari mérnöki diplomát szerezve. 2006 óta dolgozom a faiparban, az évek alatt voltam üzemvezető, CNC-programozó, bútortervező, gyártástervező, kivitelező. Az általam használt programokban a megrendelő és az asztalos kollégák részére is tudok terveket készíteni, mindenkinek a maga igénye szerint.

Nincs olyan anyag, vagy vasalat, ami már ne fordult volna meg a kezeim között, amin ne tudnék kiigazodni, amiről ne tudnék véleményt mondani.

Ismerem a beszállítókat, a lehetőségeket, nem riadok meg egy komolyabb belsőépítészeti tervtől sem. Folyamatosan képzésekre járok, hogy a konyhai gépeket is megismerjem, és ezen a téren is szaktanácsot tudjak adni ügyfeleinknek.
 


 
Várjuk leendő és új megrendelőinket, hogy mostantól egy exkluzív épületben mutassuk be nekik a lehetőségeket, tudásunkat!
Álmodjuk meg közösen az új bútorod! Mi azon leszünk, hogy abban hosszú évekig örömöd leld, és ezt látva a szomszéd is nálunk rendeljen.