KAPCSOLAT

Elérhetőségeink

+36 70 727-2121
info kukac butorszakerto.hu

Látogass el hozzánk

H-9791 Torony, 1/B hrsz.
 

Bemutatkozás

Makoveczék által tervezett épületben újonnan nyílt bútorstúdiónk Szombathely mellett, Toronyban, 450 m2-es bemutatóteremmel várja az érdeklődőket, ahol általunk tervezett és gyártott konyhákat, fürdőszobákat, tálaló-ebédlő sarkot, gyerek- és hálószoba koncepciókat, mosókonyhát állítottunk ki. Nem csak az anyagválasztás terén nyújtunk kivételes minőséget megrendelőinknek, hanem a beépített vasalatok, és a kapcsolódó megoldások terén is.

 
Egyik célunk egy olyan lakberendezői-belsőépítész kör kialakítása, akikkel közösen tudunk megvalósítani nagyobb projekteket, mivel bútorstúdiónk mögött két jelentős méretű cég áll: a Csercsics Faipari Kft. és a Dömötör Bútor Kft., összesen 90 fős létszámmal, komoly gyártói kapacitással. Előbbi mint alapanyag-beszállító, utóbbi, mint szakmai/szerelő csapat segíti munkánkat.


Természetesen bemutatótermünkben várjuk a lakossági ügyfeleket is, akiket ellátunk hasznos tanácsokkal, ismeretekkel, valamint segítünk megtervezni számukra megálmodott bútoraikat, majd azokat igény szerint le is gyártjuk.
 

A csapatunkról:

Csercsics Balázs: Szüleim révén 1989 óta vagyok jelen a faiparban, a technikum elvégzése után Sopronban folytattam tanulmányaimat a Faipari Egyetemen, majd 2007-ben álltam munkába a Csercsics Faipari Kft.-ben. Az évek alatt voltam üzletkötő, beszerzésvezető, üzemvezető, projekt manager, majd a generációváltás után húgommal a cég tulajdonosai lettünk.
A hosszú évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat is felhasználva vágtam bele ebbe az új vállalkozásba, én lettem a Bútorszakértő Kft. ügyvezetője és nyitottuk meg a Kör Bútorstúdiót, ahol a Csercsics Faipari Kft. által is gyártott termékeket mutatjuk be és értékesítjük.
 
Ákossal már sok éve dolgozunk közös projekteken, így kialakult az egymás iránti bizalom, Sándor pedig szakközépiskolától fogva osztálytársam és barátom. Úgy gondolom, hogy az a tudás, ami hármunk mögött áll, országos szinten is egyedülálló.
 
Rendszeresen látogatom a külföldi vásárokat, hogy minden újdonságot megismerjek és azokat szükség esetén beszerezzem, felhasználjam. A bemutatótermünk jelentős részét én terveztem meg, mert régi hobbim a bútorok tervezése: közel ezer tervem készült már, melyek jelentős hányada meg is valósult.

Dömötör Ákos
: 1995-ben végeztem, Balázs édesapja, Csercsics Antal volt a mesterem. Azóta a faiparban dolgozom, mint asztalos, sok szegmensét megismertem a szakmának, egészen a faanyag feldolgozásától a kész termék gyártásáig, CNC-megmunkálástól a gyártástechnológiáig minden területen járatos vagyok.

A Dömötör Bútor Kft. tulajdonosaként én biztosítom a Bútorszakértő Kft. szakmai hátterét és 50%-os tulajdonos is vagyok a cégben.

A géppark és a technológiai fejlesztés folyamatos az üzemben, emellett az asztalosaim képzésére is jelentős hangsúlyt fektetek.
 
 


 
Várjuk leendő és meglévő megrendelőinket, hogy mostantól egy exkluzív épületben mutassuk be nekik a lehetőségeket, tudásunkat!
Álmodjuk meg közösen az új bútorod! Mi azon leszünk, hogy abban hosszú évekig örömöd leld, és ezt látva a szomszéd is nálunk rendeljen.

 

Partnereink:


ANK Design
Németiné Kökényesi Andrea (Anka)
lakberendező
Szombathely

A Lakberendezők Országos Szövetségének tagjaként, rendszeres tanácsadó vagyok budapesti kiállításokon. 2019-ben országos lakberendezői pályázaton nyertem szakmai különdíjat.
Belső terek ki- és átalakítása, ergonomikus és stílusos berendezése a munkám. Több éves tapasztalatom és szakmai tudásom révén elkötelezett vagyok abban, hogy minden ügyfelemnek egyedi és stílusos otthont teremtsek.
Hiszem, hogy az otthon az egyik legfontosabb helyszín az életünkben, és fontos, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, ami inspirálja, megnyugtatja és boldoggá teszi.

Ügyfeleimmel együtt gondolkodva, segítek eligazodni a stílusok, színek vagy a szemet gyönyörködtető termékkínálat útvesztőjében. Az együttműködés során nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra és az együttműködésre.
Tervezéstől a kivitelezésig és a végső részletekig, minden lépésnél ott vagyok és segítem a megvalósítást. A közös munka során mindig az ügyfeleim egyéni ízlését, igényeit és életstílusát tartom szem előtt, legyen szó kis lakásról vagy nagy családi házról, modern minimalizmusról vagy klasszikus eleganciáról.
Szeretettel várom egy egyeztetésre, keressen bizalommal!


ANK Design, stílus a térben!
 


Chleo Home&Style Studio
Farkas Klaudia

designer, lakberendező
Sopron
 
Farkas Claudia vagyok a Chleo Home magyarországi lakberendezési stúdió tulajdonosa, amely
szolgáltatások széles skáláját kínálja a belsőépítészeti megoldások koncepcióinak kidolgozásában és azok későbbi megvalósításában.
Közel 15 éves építőipar különböző szegmensében eltöltött idő után és tapasztalattal a hátam mögött
lakberendezőként dolgozom. Az általam készített kiviteli-terveket felhasználva az építkezéseken is szervesen
részt veszek, ahol célom összehangolni a különböző szakágakat, hogy azok a leghatékonyabban tudjanak együtt egy csapatként dolgozni.
 Minden projekt különleges számunkra, mert nincsenek egyforma vásárlói kívánságok és elképzelések az ideális otthonról. Ezért mindenkihez egyénileg közelítünk. A belső terekben nem csak a részletek
újszerűségét és a szép designt helyezzük előtérbe. Tervezéseim során mindig szem előtt tartom az Ügyfeleim kérésén és az aktuális divat és trend irányzaton túl, hogy a tervek megvalósítható/kivitelezhető és jól átgondoltak legyenek.
Szolgáltatásaink között szerepel Belsőépítészeti tervezés; Home staging; Lakberendezési tanácsadás; 3D fotó-realisztikus
látványtervezés és Virtuális bejárások, hogy Ügyfeleinket ezzel is segítsük a végleges döntés meghozásában. Fő profilunk közé tartozik a teljeskörű függönyözés, különleges lakástextíliákat felhasználva, komplex helyszíni installációval. Legyen szó magán vagy közületi projektről.
 
Tóth Péter
okleveles formatervező művész / belsőépítész
Szombathely

 
A MORFO jelentése alak, forma, de számunkra az évek során ennél többet kezdett jelenteni. Funkció-anyag-szerkezet-forma időtálló egységét, stabil megbízhatóságot, kihívásokban való lubickolást, lehetetlennek tűnő helyzetek csattanó poénnal való feloldását, korrekt hozzáállást és elvárható emberi rugalmasságot. 
Soproni Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének első végzős évfolyamának frissdiplomásaiként -  a Workshopron Egyesület megalapításán és működtetésén megedződve-  1999 augusztusában életre keltettük a Morfo Grupp tervezőművészeti műhelyt. Munkáink léptékét, jellegét és stílusát tekintve már a kezdetektől fogva rendkívül változatosak voltak. Ez a sokoldalúság a mai napig nyomon követhető a terveinken. 
Műhelyünk magját 5 tervező alkotja. A megbízások léptékéhez rugalmasan igazodva -alkalmanként kibővülve- munkacsoportokban dolgozunk. Munkatársaink diplomás építész tervezőművészek, belsőépítészek, akik kitűnő izléssel, tájékozottsággal és kreativitással felvértezett tervezők. Csillapíthatatlan kiváncsisággal, tudásvággyal és jó stílusérzékkel...